2012. február 21., kedd

Bécs ezüst ára -

GRISPORT Gritexes, Vibram talpas túrabakancs 40-es - Jelenlegi ára: 1 Ft
Grisport Gritexes és Vibram talpas túrabakancs 40-es méret
Made in Italy, Címkés, garanciával, saját dobozában. A bakancs mind nőknek, mind férfiaknak és kamaszoknak egyaránt ideális viselet.  
VIBRAM®
Mindegyik Vibram® talp, 50 különböző anyagból készült, hogy maximális kényelmet és tartósságot nyújtson a legigényesebb felhasználónak is. Szigorú vizsgálatok és ellenőrzések 60 év tapasztalatával párosítva teszik a Vibram® talpakat a legjobbakká, amit csak viselni lehet.  .
CORDURA®
A nagy ellenálló képességű Cordura® anyag az egyik kulcsfontosságú eleme a magas minőségű trekking (túracipőknek) és „ canvas-look” vászoncipőknek. A Cordura® különleges tartósságának és szakítószilárdságának köszönhetően a cipők hosszú évekig elkísérik viselőjüket kalandjaikon.
GRITEX®
Ez a cipő az eredeti Gritex® védőbéléssel van ellátva. Az anyag szerkezete ellenáll az esőnek, a hónak és a hidegnek. Garantálja a meleg lábakat a leghidegebb és esősebb napokon is. A láb kényelmét szolgáló Gritex® bélés kizárólag a Grisportnál.
SUPPORT SYSTEM®
A Support System® hatékonyan blokkolja a sarkat, amit azért fejlesztettek ki, hogy maximálisan kontrollálja a lábat, tökéletes tapadást biztosítva a mozgás minden fázisában. A cipő így mindig kényelmes és biztonságos.
Csak 2-3 alkalommal volt lábon (csak lakásban), méret probléma miatt eladó!
Személyes átvétel: Gödöllő, Budapest (időnként megoldható), ill. postán tudom küldeni. Az ár alkuképes, a terméket más fórumokon is árusítom.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-03-11 14:58
. GRISPORT Gritexes, Vibram talpas túrabakancs 40-es - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fontos